Menu Sluiten

MacBook reparatie

Sinds 2006 voert Apple de MacBook lijn met laptops in verschillende varianten. Naast het normale MacBook zijn er MacBook Air en MacBook Pro modellen. Omdat er zo veel modellen zijn, hebben we geen prijslijst online staan. De prijzen voor de onderdelen variëren per model en per dag. Vandaar dat we vragen om voor MacBook reparaties even contact met ons op te nemen. We kunnen u dan een prijsopgave doen met eventuele levertijd van het onderdeel. Hieronder een opsomming van veel voorkomende MacBook reparaties.

Scherm reparatie
Het scherm van uw toestel wordt vervangen
Prijs: op aanvraag

Toetsenbord vervangen
Het toetsenbord van uw toestel wordt vervangen
Prijs: op aanvraag

Batterij vervangen
De batterij van uw toestel wordt vervangen
Prijs: € 100

Om er zeker van te zijn dat we een juiste prijsopgave doen, willen we graag de modelcode en het jaartal van het MacBook weten. Er zijn enkele manieren om hier achter te komen.

De modelcode van een MacBook begint altijd met een ‘A’ gevolgd door 4 cijfers (Bijvoorbeeld A1398). Deze modelcode is te vinden op de onderkant van het MacBook (zie afbeelding 1)


afbeelding 1

Nu we de modelcode hebben gevonden is de volgende stap om het jaartal van het MacBook te achterhalen. Ga met de muis naar het  logo linksboven in het scherm en kies voor ‘Over deze mac’. Het overzicht uit afbeelding 2 wordt dan zichbaar. Het MacBook uit het voorbeeld hieronder is dus uit ‘Late 2013’.


afbeelding 2

Met deze informatie weten wij precies welk MacBook u heeft en kunnen we een prijsopgave doen.