spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
 

Developed in conjunction with Joomla extensions.

  spacer
  spacer
ipad2
spacer
spacer spacer
border-top spacer

iPad 2 reparatie

ipad-2-glas ipad-2-lcd ipad2-dock direct-een-afspraak

Gebroken glas

GuruFix vervangt uw glas en digitizer.

LCD defect

GuruFix vervangt uw LCD. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.

Dock connector defect

GuruFix vervangt de dock connector als er zich problemen voordoen met het opladen of het herkennen van de iPad. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.

Prijs: € 70,00
Prijs: € 100,00
Prijs: € 100,00
ipad-2-homebutton batterij  ipad-2-backcover

Homebutton vervangen

GuruFix vervangt de homeknop wanneer dezelfde niet of nauwelijks reageert. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.

Batterij vervangen

GuruFix vervangt de batterij wanneer de iPad niet meer oplaadt of snel leeg is. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.

Backcover vervangen

GuruFix vervangt uw achterkant wanneer deze beschadigd is. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.
Prijs: € 80,00 Prijs: € 100,00  Prijs: € 170,00
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


Tags:
iPad 2 reparatie iPad 2 laten maken iPad 2 schermreparatie iPad 2 batterij vervangen iPad 2 kapot scherm iPad 2 schermunit vervangen iPad 2 defect scherm iPad 2 gebroken glas iPad 2 laten maken iPad 2 reparatie rosmalen iPad 2 repareren rosmalen iPad 2 reparatie den bosch iPad 2 repareren den bosch iPad 2 reparatie vught iPad 2 repareren vught iPad 2 reparatie oss iPad 2 repareren oss iPad 2 laten maken rosmalen iPad 2 laten maken oss iPad 2 laten maken den bosch
spacer
border-bottom spacer
bottomspacer spacer
  spacer
 

 

GuruFix

Apple, Samsung & OnePlus reparatie

GuruFix is de expert op het gebied van Apple, Samsung en OnePlus reparatie. Wij zijn gevestigd in Rosmalen. Voor het repareren van een mobiele telefoon of tablet bent u bij ons aan het juiste adres. GuruFix repareert uitsluitend met originele onderdelen. U heeft uw toestel in de meeste gevallen binnen een half uur weer gerepareerd retour.
zegelTevens bieden wij de laagste prijzen uit de regio voor reparatie met originele onderdelen. U kunt ons direct bellen om een afspraak te maken: 073-8888811.